VERZENDEN

Beautysalon Nature maakt gebruik van de service van PostNL voor het leveren van jouw pakket. Bestel je voor 15.00 uur, dan doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat jij de volgende werkdag jouw pakket in huis hebt (alleen binnen Nederland). Je ontvangt automatisch een Track-and-Trace code in je email zodra je pakket verzonden is.

Voor de levering van jouw bestelling ben ik afhankelijk van meerdere factoren. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van jouw bestelling blijkt dat een product, dat jij besteld hebt, niet meer op voorraad is. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, aan je gecrediteerd.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

€ 5,95 (gratis vanaf € 50)

RETOURNEREN

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling te retourneren. De producten dienen in originele staat te verkeren, inclusief niet beschadigde verpakking en ongeopend zijn. Geopende of beschadigde verpakkingen worden niet teruggenomen. Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren. Voor het retourneren dien je een email naar info@beautysalonnature.nl te sturen. Vermeld hierin jouw ordernummer en de producten die je wilt retourneren.

Als het product aan de voorwaarden voldoet zal Beautysalon Nature overgaan op terugbetaling van het aankoopbedrag minus de door Beautysalon Nature betaalde verzendkosten. Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk en binnen 14 dagen op jouw bankrekening teruggestort. Met cadeaubon betaald, dan ontvang je dit bedrag retour in de vorm van dezelfde cadeaubon als waarmee je betaald hebt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.