See the Beauty enjoy Nature all around

Beautysalon Nature is de schoonheidssalon in Groningen waar de natuur en wetenschap samen zorgen voor een gezonde huid. Heb je last van een gevoelige huid, mee-eters, eczeem, ontstekingen of een ander huidprobleem? Ik help je bij het onder controle krijgen van jouw huidproblemen.

Ik geloof in de kracht van de natuur welke jouw huid zelf laat werken, zonder afsluitende en irriterende stoffen die vaak in reguliere producten zitten. In de salon wordt gewerkt met merken die bewust nadenken over hun footprint. Alle producten bevatten alleen natuurlijke hoogwaardige ingrediënten en zijn veganistisch.

Iedere huid is uniek en daarom kijk ik voor iedere behandeling naar de conditie van jouw huid. Elke behandeling heeft als doel om jouw huid weer gezonder en veerkrachtiger te maken. Samen werken we toe naar een gezondere huid met op jouw gezicht een stralende glimlach. Hou jij van een natuurlijke levensstijl en wil jij een gezonde huid maak dan snel een afspraak en ontdek wat de kracht van de natuur voor jou kan betekenen.

Lieve groet,

Helga

Wachtruimte
Behandelruimte
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.