Skandinavian Skin Candy

Dit is een professioneel sugaring merk uit Finland. Al hun gepatenteerde pasta’s bevatten Xylitol en alle ingrediënten zijn natuurlijk. Het bestaat uit water, glucose, fructose en xylitol. Daar waar hars of wax de huid kan irriteren, verbranden of beschadigen zorgen de producten van Skin Candy ervoor dat de huid verzorgd wordt tijdens het ontharen. Doordat de suiker water bevat hecht deze niet aan de huid maar alleen aan losse huidcellen en haren.

Xylitol is een suiker-alcohol en is een natuurlijke zoetstof die wordt geproduceerd uit houtsuiker. De naam xylitol is te danken aan de Finse naam Xylitol wat berken-suiker betekent. Dit ingrediënt wordt gewonnen uit berken en/of beukenhout wat komt uit Scandinavië.

Volgens een uitgebreid onderzoek heeft xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Het is antibacterieel, antiviraal, schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam.

Door het toevoegen van xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta’s is het makkelijker dan ooit om haren te verwijderen. Bovendien ontstaat er minder roodheid of irritatie van de huid in vergelijking met andere pasta’s.

Wanneer je eenmaal sugaring met Skin Candy hebt ervaren wil je nooit meer terug!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.