Africa Organics

Zij bieden een 100% natuurlijke en vegan verzorgingslijn voor het haar en het lichaam. De producten zijn geformuleerd met respect voor natuur, mens en dier.

Zoveel mogelijk grondstoffen zijn verkregen uit wilde oogst waardoor de werkzaamheden van de grondstoffen van de planten en vruchten beduidend hoger zijn. Hierdoor putten ze moeder aarde niet uit en indien beschikbaar is het altijd via Fairtrade. De Afrikaanse plantensoorten waar Africa Organics gebruik van maakt hebben de krachtigste beschermende ingrediënten die de mens kent.

De producten hebben een lage pH-waarde van 5 waardoor de microflora op onze hoofdhuid in balans blijft. Ze gebruiken essentiële oliën en hebben het aantal dat gebruikt wordt beperkt (maximaal 3) om het risico op een allergische reactie zo klein mogelijk te houden. In de Sensitive lijn van Africa Organics is het aantal essentiële oliën echter nul en is hierdoor ook geurloos.

Vele bekende merken strippen het haar (met sulfaten) en vervangen de natuurlijke oliën door synthetische stoffen. Africa Organics maakt gebruik van mild schuimende oppervlakte-actieve stoffen die de natuurlijke oliën van je haar slechts minimaal strippen en voegen dan natuurlijke plantenoliën toe als vervanging. De producten van Africa Organics gebruik je minimaal twee weken voordat je de fantastische resultaten bereikt.

Alle ingrediënten zijn snel en gemakkelijk afbreekbaar door het milieu. Door de producten van Africa Organics dagelijks te gebruiken draag je bij aan een gezond watersysteem waar iedereen op aarde baat bij heeft èn je helpt het Afrikaanse continent herstellen!

Al onze Africa Organics producten

Africa Organics Kalahari Melon Body Wash
Voor de gevoelige huid
12,00
Africa Organics Baobab Clay Wash
Een klei die mild schuimt
12,00
Africa Organics Sensitive Body Wash
Voor de zeer gevoelige huid
12,00
Africa Organics Kalahari Melon Body Lotion
Lichte, niet-vette, dagelijkse lotion
12,00
Africa Organics Sensitive Body Lotion
Overgevoelige huid verzachten
12,00
Africa Organics Marula Shampoo
Voor dagelijks gebruik
13,00
Africa Organics Marula Conditoner
Lichte conditioner voor dagelijks
13,00
Africa Organics Marula Treatment Oil
Voedende en verzorgende haarolie
21,00
Africa Organics Baobab Shampoo
All-round shampoo voor droog haar
13,00
Africa Organics Baobab Conditioner
Voor heel droog of krullend haar
13,00
Africa Organics Mongogo Shampoo
Geschikt voor gekleurd haar
13,00
Africa Organics Mongogo Conditoner
Zónder synthetische ingrediënten
13,00
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.