Esse Probiotic Skincare

Dit is een gecertificeerd biologisch, vegan en dierproefvrije lijn die zich richt op de microflora van de huid. Ze optimaliseren de gezondheid van de huid om huidveroudering op lange termijn te vertragen. Ook ondersteunen ze eerlijke handel en dragen ze bij aan Fairtrade en zijn ze CO2 neutraal.
 
Esse betekent ‘zijn’ in het Latijn en is opgericht door Trevor Steyn in Zuid-Afrika. Hij heeft scheikunde gestudeerd en hij heeft een passie voor Afrikaanse planten. Hij heeft twee jaar diverse onderzoeken naar planten en formules gedaan en heeft in 2002 Esse skincare opgericht. Esse startte met biologische huidverzorgingsproducten. In 2009 begon het bedrijf met de overstap naar probiotische huidverzorging. Trevor Steyn is zeer gepassioneerd omtrent het microbioom van de huid, duurzaam leven en het behouden van de biodiversiteit.

Esse ziet de huid als een levend ecosysteem van menselijke cellen en microben welke naast elkaar leven en samen zorgen voor een optimale gezondheid van de huid. Esse maakt gebruik van prebiotica (voedsel voor de bacteriën) om de juiste probiotica (bacteriën die een positief effect op de gezondheid hebben) te voeden. Probiotica kunnen de ecologie van de huid veranderen in een divers ecosysteem dat gezond genoeg is om ziekteverwekkers te weren, huidveroudering te vertragen en ontstekingsreacties in en op de huid te verminderen. Esse heeft in al zijn producten prebiotica en probiotica toegevoegd. Ze hebben in twee producten levende probiotica toegevoegd. Het Probiotic serum is daar een van en heeft in de afgelopen jaren al diverse prijzen gewonnen. Esse Probiotic Skincare blijft actief zoeken naar het toepassen van nieuwe soorten probiotica die huidveroudering tegen gaan en de huid zo gezond mogelijk maken.
Esse Probiotic Skincare brengt jouw huid weer terug naar de natuur en zal doorgaan met het maken van effectieve en duurzame producten!  

Al onze Esse Probiotic Skincare producten

Esse Sensitive Cleanser
Verzachtend en kalmerend
57,00
Esse Cream Cleanser
Wateroplosbaar en niet vettig 200ml
54,50
Esse Gel Cleanser
Verfrissende schuimende reiniger 200ml
51,00
Esse Make-up Remover
Hydrateert en reinigt
31,00
Esse Sensitive Toner
Kalmerende spray met probiotica
46,50
Esse Toner
Hydraterende, antioxidante spray
32,50
Esse Toner Plus
Probiotische bescherming
62,00
Esse Hydro Moisturiser
Hydrateert en beschermt
66,00
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.