Microdermabrasie

Tijdens een microdermabrasie behandeling wordt een dun laagje van de (opper) huid verwijderd waardoor de huidstructuur zichtbaar verbetert. Het is een ideale behandeling bij littekens, pigmentvlekken, fijne lijntjes en een grove of ongelijkmatige huidstructuur. Behandelingen in kuurverband geeft het beste resultaat.

Wat doet Microdermabrasie?

Microdermabrasie geeft direct resultaat. Microdermabrasie maakt de huid gladder, reinigt verstopte poriën, verwijderd dode huidcellen, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, verminderd pigmentvlekken, verbetert de bloedcirculatie en verhoogt de aanmaak van collageen en elastine. Uw huid is zachter, gladder en egaler na deze microdermabrasie behandeling.

Voor wie is microdermabrasie geschikt?

Acnelittekens (maar niet actieve acne!), pigmentvlekken, verouderde huid, litteken weefsel, verstopte poriën, futloze huid, rokershuid, vette huid en een ruwe huid.

Doet het pijn?

Nee, het voelt schurend en na de behandeling kan de huid wat warm en branderig aanvoelen, maar van pijn is geen sprake.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het beste resultaat bereikt u door een kuur te volgen van 3 tot 9 behandelingen, afhankelijk van de huid conditie. U wordt behandeld met een regelmaat van 1 x in de 1 a 2 weken.